serviciI

OHT-clinica-de-recuperare-medicala-completa

O clinică pentru recuperare medicală completă

La OHT Medical Center găsești specialiștii, aparatura și ambianța necesară unei recuperări medicale complete. Departe de agitația urbană, în apropiere de Snagov, în clinica noastră beneficiezi la un loc de toate condițiile necesare identificării, ameliorării și tratării problemelor de sănătate de la nivelul întregului organism.

La noi găsești sub același acoperiș, pe lângă terapiile clasice de recuperare, cele mai eficiente proceduri medicale ale secolului XXI și anume terapiile celulare: oxigenoterapia hiperbară, oxigen-ozonoterapia și injectările intraarticulare cu plasmă îmbogățită în trombocite (PRP Therapy).

Servicii oferite

Recuperare medicală

Îți punem la dispoziție o întreagă gamă de proceduri de fizio și kinetoterapie, aparatură de ultimă generație și cadru medical specializat pentru a te pune rapid pe picioare.

Cardiologie

Avem grijă de sănătatea inimii tale prin consulturi de specialitate amănunțite, analize complexe și tratamente personalizate în funcție de patologii.

Medicina internă

Evaluăm atât clinic cât și paraclinic starea ta de sănătate pentru a identifica problemele medicale de la nivelul întregului organism și pentru a stabili un tratament eficient.

Nutriție și stil de viață

Îți oferim consultanță nutrițională, programe de scădere ponderală și chiar proceduri de kinetoterapie și Pilates Refformer pentru un stil de viață mai sănătos.

Endocrinologie

Ținem sub control problemele cauzate de sistemul endocrin, monitorizăm evoluția acestora și oferim tratamentul eficient de care ai nevoie.

Oxigenoterapie Hiperbară

Ai la dispoziție un cadru medical specializat și o cameră de oxigenare hiperbară performantă și eficientă în recuperarea sportivilor, înfrumusețare și relaxare. ​

Oxigen-ozonoterapie

Îți oferim terapii complexe și moderne ce au la bază oxigenul și ozonul pentru combaterea problemelor medicale cauzate de diferite boli.

Estetică Nonchirurgicală

Te ajutăm să îți menții un aspect tânăr și sănătos, indiferent de vârstă, prin proceduri moderne de estetică nonchirurgicală cu efect rapid.

Osteopatie (NOU)

Contribuim la vindecarea întregului organism din interior prin tehnici speciale de osteopatie, recunoscută pentru eficiența diverselor probleme la adulți, copii și nou-născuți

Pediatrie

Sănătatea celor mici este una dintre prioritățile noastre, drept pentru care le oferim tot sprijinul necesar, cunoștințele și serviciile medicale de care au nevoie.

Ai nevoie de servicii medicale de specialitate?

Beneficii

Servicii medicale complete

Ai la un loc toți specialiștii și toate procedurile medicale de care ai nevoie pentru recuperare.

Aparatură de ultimă generație

Ne folosim de cea mai nouă și performantă aparatură medicală aferentă recuperării medicale.

Echipă medicală de elită

Îți punem la dispoziție o echipă de medici specialiști, cu rezultate remarcabile.

Departe de agitația urbană

Te bucuri de o ambianță plăcută, aproape de Snagov, înconjurat de natură, liniște și aer curat.

Recapătă-ți sănătatea în centrul nostru!

Alături de echipa noastră și de aparatură avută la dispoziție, îți poți recăpăta cu ușurință sănătatea și starea generală de bine.

Terapiile inovative și abordarea integrativă ne va ajuta să îți concepem un plan complex și personalizat de recuperare a căror rezultate nu vor întârzia să apară. Centrul nostru modern îți oferă tot suportul necesar pentru a-ți recupera starea generală de bine în cel mai scurt timp posibil.

Un sejur de recuperare...

Dacă îți dorești să beneficiezi din plin de serviciile noastre medicale, poți să îți programezi un sejur întreg la clinica noastră. Astfel nu mai pierzi timpul cu deplasările lungi necesare efectuării tratamentului și în plus te poți bucura de natura care ne înconjoară.

Îți oferim condiții de cazare în regim hotelier de trei stele ***, în camere duble cu baie proprie, servicii de catering și spații comune ce încurajează socializare și buna dispoziție.

Decontăm serviciile prin CNAS

Prin intermediul unei trimiteri către recuperare medicală, din partea medicului de familie, în centrul nostru poți beneficia de decontarea prin CNAS a consultației inițiale, evaluării finale și costul a 4 proceduri medicale timp de 10 zile.

Pentru mai multe informații referitoare la decontarea serviciilor noastre, echipa noastră îți stă la dispoziție.

Ocupă-te de sănătatea ta!

Completează formularul de mai jos cu datele tale, iar unul dintre colegi noștri te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a te programa la serviciile medicale de care ai nevoie.