Recuperare post COVID

Recuperare post COVID completă

Cu o echipă de medici specialiști, echipamente ultra performante și proceduri complexe, reușim să contribuim la recuperarea post COVID completă a organismului tău.

COVID-ul lasă urme…

În urma infectării cu SARS-CoV-2, cei afectați pot rămâne cu o multitudine de afecțiuni la nivelul întregului organism ce pot dura zile, luni sau chiar ani întregi, indiferent de forma bolii.

Cei care au fost infectați nu știu însă că există mijloace și tratamente specifice recuperării post COVID ce contribuie la recăpătarea stării de sănătate și eliminarea efectelor negative ale acestui virus asupra organismului.

Aceste proceduri medicale pot fi complexe și au la bază o analiză per ansamblu a întregului organism pentru o recuperare medicală completă.

Afecțiunile post COVID

Dintre principalele afecțiuni post COVID putem aminti cele mai frecvente ce pot fi tratate în clinica noastră:

Ai nevoie de recuperare post COVID?

recuperare post covid prin terapie hiperbara

Avem medicii și aparaturile necesare

OHT Medical Center dispune de personal medical specializat în recuperarea post COVID cât și ansamblul de aparaturi necesare recuperării medicale.

În ciuda sechelelor pe care acest virus le poate lăsa organismului uman, medicii noștri își asumă misiunea de a fi permanent preocupați de identificarea celor mai eficiente metode de recuperare medicală.

În plus, investim în elaborarea de protocoale terapeutice complexe și personalizate pentru fiecare pacient în parte, în funcție de afecțiunile post COVID cu care se confruntă și de gravitatea acestora.

Personalizăm fiecare plan de recuperare

Deoarece fiecare pacient post COVID poate rămâne cu diferite afecțiuni, este important ca planul de recuperare să fie unul personalizat.

Medicii noștri vor face o analiză amănunțită asupra întregului organism pentru a identifica problemele cauzate de infectarea cu SARS-CoV-2 și gradul acestora pentru ca ulterior să recomande un plan terapeutic complet ce poate cuprinde proceduri precum:

  • Ozonoterapia;
  • Kinetoterapia respiratorie;
  • Kinetoterapia de tonifiere generală;
  • Tratamente intravenoase.

Etapele procesului de recuperare post COVID

1. Evaluare medicală inițială

Medicul internist realizează o evaluare inițială a întregului organism pentru a identifica afecțiunile post COVID și gradul acestora.

2. Personalizarea planului de recuperare

În urma evaluări se va concepe un plan personalizat de recuperare ce va avea în vedere un ansamblu de procedee medicale necesare recuperării.

3. Recuperarea propriu-zisă

Efectuarea ședințelor de tratament, desfășurate într-o perioadă anume de timp, sub stricta supraveghere a cadrelor medicale.

Ce spun medicii noștri?

Cadrele noastre medicale sunt specializate în recuperarea post COVID și înțeleg pe deplin importanța efectuării tuturor procedurilor necesare în urma infectării cu virusul SARS-CoV-2.

doctor elena pacuraru
Clinica de recupereare post covid

Oxigenarea Hiperbară - una dintre cele mai eficiente proceduri în recuperarea post COVID

Principala amprentă pe care o lasă infectarea cu virusul SARS-Cov-2 este afectarea pulmonară.  Acesta poate fi în multe cazuri extrem de severă, iar mulți dintre pacienții infectați vor avea nevoie, post COVID, de un concentrator de oxigen care să îi ajute în procesul de respirație.

Oxigenarea Hiperbară se dovedește a fi în acest sens, una dintre cele mai eficiente proceduri medicale de recuperare. Aceasta, prin alimentarea organismului cu un nivel ridicat de oxigen stimulează refacerea plămânilor afectați.

De asemenea, această procedură medicală se dovedește a fi extrem de eficientă și în remedierea altor afecțiuni.

Începe acum recuperarea post COVID!

Completează formularul de mai jos cu datele tale, iar unul dintre colegi noștri te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a te programa la serviciile medicale de care ai nevoie.