Pediatrie

Un copil sănătos e un copil fericit

Pentru orice părinte, sănătatea copilului este mereu pe primul plan. Însă, de multe ori, acest aspect nu depinde în totalitatea de grija pe care le-o oferă părinții, iar cei mici pot prezenta diverse probleme de sănătate.

Acestea pot fi trecătoare și ușor de rezolvat sau pot presupune analize și investigații mai detaliate, urmate de tratamente pe măsură.

Un medic pediatru cu experiență va putea întotdeauna să identifice corect problemele de sănătate a celor mici și să vină cu soluții personalizate.

Copilul tău are nevoie de un consult pediatric?

Servicii de pediatrie în clinica noastră

În cadrul secției de pediatrie din clinica noastră contribuim la sănătatea celor mici prin:

Atenți la nevoile copilului tău

Medicul pediatru din cadrul clinicii noastre este cel mai adesea binedispus, cu zâmbetul pe buze și răbdător cu ce mici.

Acesta este atent nu doar la sănătatea somatică a copiilor ci și la aspecte precum dezvoltarea armonioasă, integrarea socială și emoțională.

Cabinetul este vesel și primitor pentru ca micii pacienți să pășească cu încredere și să vadă în specialistul care îl tratează, un prieten de nădejde.

Echipa medicală

Doctor Mirela Hamouche

Dr. Mirela Hamouche

Medic primar, Pediatrie

Ai grijă de copilul tău

Completează formularul de mai jos cu datele tale, iar unul dintre colegi noștri te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a-l programa pe cel mic la serviciile medicale de care are nevoie.