Oxigen-ozonoterapie

Ozonoterapia, una dintre cele mai eficiente terapii moderne

Veche de peste 100 de ani, ozonoterapia și-a dovedit eficienta în tratarea problemelor medicale abia în urma cu 50 de ani. Aceasta presupune injectarea, prin diverse metode, a unui amestec de oxigen medicinal pur și ozon.

Ozonoterapia este considerată una dintre cele mai puternice terapii medicale disponibile la ora actuală și totodată o terapie complementară în rezolvarea unei plaje largi de patologii.

În clinica noastră, ozonoterapia este efectuată de un cadru medical specializat și adaptată în funcție de simptomele prezentate de către pacient, dar și de bolile asociate, fie individual, fie inclusa într-un protocol complex de recuperare. Aceasta terapie poate fi efectuată atât cu scop curativ cât și preventiv, însă acest lucru poate fi discutat doar cu medicul specialist din cadrul clinicii noastre.

Vrei sa participi la o ședință de ozonoterapie?

Afecțiuni tratate cu ozonoterapia

Ozonoterapia s-a demonstrat a fi eficientă în tratarea a peste 250 de patologii. Dintre acestea amintim următoarele:

Beneficiază de cele mai moderne și eficiente proceduri medicale

Oxigen-ozonoterapia efectuată în clinica noastră se realizează prin următoarele proceduri medicale:

Autohemoterapia majoră

Se efectuează în cazul afecțiunilor mai grave și presupune colectarea unei cantități de sânge ce va fi mai apoi injectată în combinație cu un amestec gazos oxigen și ozon.

Injectarea subcutanată

Eficientă în tratarea afecțiunilor precum cele reumatologic sau estetice (celulită) și presupune injectarea amestecului de oxigen și ozon în zonele cu probleme.

Insuflația rectală

Este o procedura simplă, nedureroasă, ce presupune introducerea pe cale rectală, prin intermediul unei canule fine, a unei anumite cantități, cu scop regenerator.

Injectarea intra-articulară

Presupune injectarea intra-articulară a amestecului gazos, sub ghidaj ecografic, în condiții de asepsie strictă și se recomandă în cazul artrozele incipiente (genunchi, umăr, șold).

Contraindicații

În ciuda eficienței dovedite în diverse afecțiuni, este important de menționat că oxigen-ozonoterapia este contraindicată persoanelor care se confruntă cu următoarele afecțiuni:

Echipa medicală

Dr. Elena Păcuraru

Medic primar. Medicină internă. Director medical

Începe acum oxigen-ozonoterapia!

Completează formularul de mai jos cu datele tale, iar unul dintre colegi noștri te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a te programa la serviciile medicale de care ai nevoie.