Osteopatie

Recapătă-ți sănătatea și starea de bine

Problemele de la nivelul tuturor organelor și sistemelor se pot autovindeca cu ajutorul osteopatiei.

Osteopatia este disciplina medicală ce folosește terapia manuală non-invazivă în scopul ameliorării globale a stării de sănătate. Are efecte pozitive la nivelul sistemului nervos, osteo-articular, circulator și limfatic al organismului și determină, ca și alte terapii holistice, activarea propriilor mecanisme interne de însănătoșire

Ea actionează nu numai asupra zonei dureroase/suferinde, ci asupra întregului organism pentru recâștigarea sănătății și a stării de bine.

IMG_4788

Ce presupune o ședință de osteopatie?

În cadrul primei ședințe se realizează evaluarea ta și a stării de sănătate. Această evaluare presupune, pe lângă detalierea istoricului medical al tău și folosirea unei tehnici speciale de evaluare, prin palpare. 

În funcție de patologia identificată, se stabilește planul terapeutic, numărul de ședințe necesare și intervalul de efectuare a acestora. De menționat, ca acest plan terapeutic inițial poate suferi modificări în funcție de răspunsul la tratament și evolutie.

În cadrul unei ședințe de osteopatie, prin intermediu mâinilor, osteopat va efectua manevre specifice de detensionare ce vor contribui ulterior la o stare de bine și de relaxare.

Ai nevoie de un osteopat?

La ce ajută osteopatia?

În cadrul secției de osteopatie din clinica noastră, serviciile medicale de osteopatie ajută la tratare:

Adulți:

Bebeluși și copii

Nou-născuți

Copii > 1 an

Potrivită pentru adulți, copii și bebeluși

Osteopatie are numeroase indicații atât pentru patologiile adultului dar și în pediatrie. Această practică este non-invazivă și benefică întregului organism, indiferent de vârstă.

Practicată de specialiști cu experiență, osteopatia are rezultate deosebite și de durată asupra sănătății, fără reacțiile adverse atât de frecvente în cazul tratamentelor medicamentoase clasice.

IMG_4833

Echipa medicală

unguritu mihai osteopat

Unguritu Mihai

Osteopat

Ai grijă de sănătatea ta!

Completează formularul de mai jos cu datele tale, iar unul dintre colegi noștri te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a te programa la serviciile medicale de care are nevoie.