Medicină Internă

Sănătate pentru întregul organism

De cele mai multe ori, starea noastră precară de sănătate nu ține doar de un organ anume, ci aceasta este influențată de un ansamblu de organe. Un medic internist este cel care te poate ajuta în rezolvarea problemelor de sănătate nediferențiate, cu diagnostice incerte sau multi-sistem.

Astfel că, vizita într-un cabinet de medicină internă îți oferă o analiză per ansamblu a organismului tău și un tratament personalizat cu efect asupra tuturor problemelor identificate.

Ai nevoie de un medic internist?

Afecțiuni tratate în secția de medicină internă

Suntem conștienți de multitudinea afecțiunilor cu care se poate confrunta o persoană, indiferent de vârstă, de aceea, în cadrul clinicii noastre efectuăm proceduri medicale benefice în:

Proceduri medicale specializate

În cadrul secției de medicină internă, îți punem la dispoziție următoarele proceduri medicale specifice diagnosticării și tratării problemelor de sănătate cu care te confrunți.

Electrocardiografie (EKG)

Electrocardiograma este investigația medicală care depistează dacă există anumite probleme cu ritmul normal al inimii și contribuie la o diagnosticare medicală corectă.

Ecografie abdominală

Este o procedură utilizată pentru evaluarea și diagnosticarea organelor precum ficat, splină, rinichi, pancreas, a vezicii urinare, a veziculei biliare și a organelor genitale.

Spirometrie

Este o procedură medicală utilizată în depistarea și monitorizarea afecțiunilor de la nivelul sistemului respirator prin măsurarea volumului de aer expirator.

Decontăm serviciile prin CNAS

Prin intermediul unei trimiteri către medicul internist, din partea medicului de familie, în centrul nostru poți beneficia de decontarea prin CNAS a consultației. Pentru mai multe informații referitoare la decontarea serviciilor noastre, echipa noastră îți stă la dispoziție.

Echipa medicală

Dr. Elena Păcuraru

Medic primar. Medicină internă. Director medical

Începe acum să ai grijă de sănătatea ta!

Completează formularul de mai jos cu datele tale, iar unul dintre colegi noștri te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a te programa la serviciile medicale de care ai nevoie.