Estetică Nechirurgicală

Estetică Nechirurgicală profesională

Un ten frumos înseamnă un ten sănătos. De aceea, în cadrul clinicii noastre îți punem la dispoziție un expert estetician și tratamente faciale profesionale menite să îți reducă imperfecțiunile tenului și să îți redea tinerețea și strălucirea pe care ți-o dorești.

Dispunem de aparatură ultramodernă ce ne permite efectuarea celor mai în vogă tratamente faciale cu efecte rapide și de lungă durată.

Îți dorești un ten sănătos?

Beneficiile tratamentelor de estetică nechirurgicală

Tratamentele de estetică nechirurgicală efectuate în clinica noastră contribuie la:

Proceduri medicale specializate

În cadrul clinicii noastre efectuăm următoarele proceduri estetice pentru înfrumusețarea tenului și reducerea problemelor inestetice de la nivelul acestuia:

Injectare toxină botulinică

Este una dintre cele mai sigure proceduri estetice de estompare a ridurilor și de prevenire a acestora cu efect vizibil de până la 8 luni de zile.

Terapia PRP facial

Denumită și „Terapia vampir” este o terapie naturală ce are în vedere injectarea propriei plasme, bogată în trombocite, pentru estomparea imperfecțiunilor de la nivelul tenului.

Corectarea șanțurilor nazogeniene și a ridurilor de la colțul gurii

Injectarea de acid hialuronic pentru estomparea liniilor, umplerea cutelor, corectarea maxilarului și a pomeților și redarea elasticității pielii, cu efect de până la 24 de luni

Mezoterapia cu microace (Dermapen)

Este o procedură ce utilizează microace în scopul stimulării producerii de colagen si elastină ce menține tenul tânăr și cu un aspect sănătos și hidratat.

Echipa medicală

Începe să ai grijă de tenul tău!

Completează formularul de mai jos cu datele tale, iar unul dintre colegi noștri te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a te programa la serviciile medicale de care ai nevoie.