Endocrinologie

Ținem hormonii sub control

O parte importantă dintre afecțiunile cronice precum diabetul, sindromul ovarelor polichistice obezitatea sau osteoporoza pot fi cauza unei dereglări la nivelul sistemului endocrin.

De aceea, monitorizarea periodică a nivelului de hormoni în organism și o vizită la un medic endocrinolog te pot ajuta să identifici dacă acesta este cauza afecțiunilor tale.

Odată diagnosticat cu boli ce țin de nivelul hormonilor în organism este important să ții sub control evoluția acestuia și impactul asupra organismului tău pentru a te bucura de un stil de viață normal.

Ai nevoie de endocrinolog?

Afecțiuni tratate în secția de endocrinologie

Suntem conștienți de multitudinea afecțiunilor cu care se poate confrunta o persoană, indiferent de vârstă, din cauza unui nivel necorespunzător al hormonilor în organism, de aceea, în cadrul clinicii noastre efectuăm proceduri medicale benefice în:

Proceduri medicale specializate

În cadrul secției de endocrionologie, îți punem la dispoziție următoarele proceduri medicale specifice diagnosticării și tratării problemelor endocrine.

Ecografie tiroidă

Este o metodă de diagnosticare ce utilizează ultrasunetele pentru a vizualiza glanda tiroidă, una dintre principalele glande hormonale din organism.

Electrocardiografie (EKG)

Electrocardiograma este investigația medicală care depistează dacă există anumite probleme cu ritmul normal al inimii și contribuie la o diagnosticare medicală corectă.

Echipa medicală

Dr. Luca Aurelia

Medic Specialist, Endocrinologie

Găsește-ți echilibrul hormonal!

Completează formularul de mai jos cu datele tale, iar unul dintre colegi noștri te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a te programa la serviciile medicale de care ai nevoie.