DESPRE NOI

OHT Medical Center
- clinica ta de recuperare medicală -

OHT Medical Center este o clinică modernă, destinată în mod special recuperării medicale în afecțiuni multiple. Îți punem la dispoziție o întreagă echipă medicală diversificată din punct de vedere al specializărilor abordate ce te vor ajuta să analizezi per ansamblu sănătatea organismului tău.

Situată în apropiere de Snagov, clinica noastră, pe lângă serviciile medicale profesionale, îți pune la dispoziție un cadru liniștitor, departe de agitația urbană. Un mediu plăcut în care să profiți pe deplin de cele mai moderne proceduri și tehnici medicale.

+ 0
Pacienți tratați
+ 0 mil €
Investiții în aparatură
+ 0
Proceduri medicale diferite

Aproape de TINE

În cei doi ani de activitate, ne-am dat toată silința în a-ți fi aproape în ceea ce privește sănătatea ta. Suntem mereu orientați spre tine, pacientul nostru și spre identificarea și personalizarea tratamentelor benefice afecțiunilor cu care te confrunți.

Avem în vedere principiile abordării integrative ce ne permit elaborarea unei scheme de tratament complexe și 100% personalizată în funcție de probleme medicale identificare.

Ai nevoie de servicii medicale de specialitate?

Investim continuu în aparatură medicală performantă

În cadrul procedurilor medicale efectuate în clinica noastră, ne folosim de cea mai modernă și performantă aparatură medicală pentru ca rezultatele tratamentelor tale să fie eficiente și de lungă durată.

Acestea ne permit să efectuăm terapii precum: TECAR, Shockwave , Magnetodiaflux, laser de înaltă intensitate HighTone Power – HiTOP, elongații vertebrale sau decompresie vertebrală, drenaje limfatice și multe altele, beneficii în rezolvarea diverselor afecțiuni medicale.

ECHIPA MEDICALĂ

Medic primar recuperare medicala

Prof. Dr. Elena Luminița Sidenco

Profesor Universitar, Medic primar. Recuperare medicală, Dr. în Științe Medicale

Doctor în kinetoterapie

PhD. Mercédesz Gheorghias

Kinetoterapeut, Doctor în Științe Medicale

Dr. Gabriela Badea

Dr. Salom Badea Gabriela Roxana

Medic primar. Cardiologie, Dr. în Științe medicale

Dr. Elena Pacuraru

Dr. Elena Păcuraru

Medic primar. Medicină internă

Dr.-Dorobantu-Sorana

Dr. Dorobantu Sorana

Medic generalist

Maria-Asavei

Dr. Maria Asavei

Medic specialist. Recuperare medicală

Basher-Ibraheem

Dr. Basher Ibraheem

Medic specialist. Cardiologie