CAZARE

Pentru un sejur de recuperare...

Pentru un sejur de recuperare

Recuperarea medicală necesită de regulă repetarea unor proceduri recomandate de medicul specialist. Tocmai de aceea, la OHT Medical Center îți oferim posibilitatea de a te caza la noi pentru efectuarea ședințelor de tratament. Astfel te bucuri de un întreg sejur de recuperare, fără a mai pierde timp cu deplasarea necesară efectuării tratamentelor.

camera-oht-clinica-de-cecuperare-medicala

Departe de agitația urbană

Departe de agitația urbană, lângă Snagov, în mijlocul naturii, sejurul de recuperare în clinica, noastră poate fi unul relaxant. Aici beneficiezi de condiții de cazare în regim hotelier, servicii de catering și un peisaj de vis.

Dispunem de 6 camere cu câte două paturi single, fiecare cu baie proprie, TV și sistem de climatizare. Ai tot confortul necesar și chiar spații comune destinate socializării și destinderii pe perioada tratamentelor.

Ai nevoie de cazare?

Cazare în regim hotelier

Spațiile de cazare sunt destinate doar persoanelor stabile din punct de vedere al sănătății deoarece nu dispunem de personal medical pe timpul nopții. Astfel, toți pacienții care îndeplinesc această condiție și dornici de a rămâne la noi pe perioada tratamentelor, vor beneficia de cazare în regim hotelier.

Rezervă-ți locul în clinica noastră!

Completează formularul de mai jos cu datele tale, iar unul dintre colegi noștri te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a-ți oferi mai multe informații despre serviciul de cazare.