CARDIOLOGIE

Sănătate pentru inima ta

Inima este unul dintre cele mai importante organe fără de care nu putem trăi. Însă de cele mai multe ori trecem cu vederea semnalele cele mai evidente ale unei afecțiuni cardiace.

Durerile în piept, oboseala și palpitațiile sunt doar câteva dintre acestea, însă investigate în timp util pot preveni apariția unui infarct care, în cele mai multe dintre cazuri, poate fi fatal.

E important să acorzi o atenție deosebită acestor simptome, indiferent de vârstă și în special în cazul în care există antecedente în familie sau suferi de obezitate.

În România, aproximativ 60% dintre decese sunt cauzate de afecțiuni cardiace, de aceea, vizita la medicul cardiolog nu trebuie amânată.

Ai nevoie de recuperare medicală?

Afecțiuni tratate în secția de cardiologie

Dacă simți palpitații, dureri în piept, dificultate în respirație, oboseală la efort, crampe în musculatura picioarelor în timpul mersului, creșterea tensiunii arteriale peste valorile normale este posibil să suferi de una dintre următoarele afecțiuni cardiace, tratate în clinica noastră.

Proceduri medicale specializate

În cadrul clinicii noastre, medicii din echipa de cardiologie îți stau la dispoziție pentru un consult cardiologic amănunțit și proceduri de diagnosticare pentru a identifica cu exactitatea starea de sănătate a inimii tale. Printre acestea amintim:

Electrocardiografie (EKG)

Electrocardiograma este investigația medicală care depistează dacă există anumite probleme cu ritmul normal al inimii și contribuie la o diagnosticare medicală corectă.

Ecografia Doppler

O investigație importantă ce utilizează ultrasunete pentru a obține imaginii ale inimii și a vaselor de sânge în timp real și oferă informații despre structura și funcțiile acestora.

Echipa medicală

Dr. Salom Badea Gabriela Roxana

Medic primar. Cardiologie, Dr. în Științe medicale

Începe acum să ai grijă de inima ta!

Completează formularul de mai jos cu datele tale, iar unul dintre colegi noștri te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a te programa la serviciile medicale de care ai nevoie.